Музика у форматі "Dazzle Dreams"

Молодий, але дуже перспективний гурт «Dazzle Dreams» з’явився на українській естраді дуже тихо і неочікувано. Тим не менше за висновками статистики, музика, яку грають хлопці з гурту, є універсальною, бо всі покоління сприймають її дуже позитивно і кожен знаходить у ній щось своє: молодь знаходить для себе елементи електронної музики, мелодисти знаходять мелодію, етнографи - корені української музики, тобто кожен знаходить щось близьке йому. У всіх людей, які колись слухали «Dazzle Dreams», вона виликає лише позитивні емоції. Ця музика є сумішшю танцювальних міксів, етно, рок та поп-ритмів. І у сполученні цього всього виходить дуже приємне звучання, яке захоплює, спонукає до рухів і до душевного пробудження.

Гурт є за своїм змістом і суттю дуже оригінальним, оскільки до нього ніхто ще такого не повторював в Україні. З’явившись непомітно і без якогось піару, «Dazzle Dreams» так само швидко і непомітно влився в українську музику, тим самим ставши її невід’ємною частинкою, захопив увагу та прихильність багатьох слухачів в Україні та за кордоном.


Гурт з’явився у 2006 році і має у своєму складі 3 музикантів:


Дмитро Ципердюк (Dimitri) - вокал, аранжування
Сергій Гера (Шура) - клавішні, аранжування
Грег Ігнатович - аранжування.


Головним організатором та ідейним натхненником гурту є Дмитро Ципердюк, який є відомим в Україні музикантом та продюсером, який продюсував багато вітчизняних груп та виконавців. Шура Гера є відомим тим, що є екс-учасником «Скрябіна» та клавішником «Другої Ріки». У останнього були навіть думки піти з «Другої Ріки», оскільки новий проект разом з Dimitri надає йому більше шансів творити те, що йому хочеться, більше простору для експериментування. Шура навіть зізнався, що Дмитро Ципердюк став йому найближчою людиною, бо має ті ж погляди, слухає ту ж музику, розуміє його повністю. А Грег недавно увійшов до гурту і також став його невід’ємною частинкою.


Зараз на рахунку «Dazzle Dreams» багато концертів, виступів по Україні, за кордоном та планується всеукраїнський тур на підтримку своєї творчості. Хлопці вже записали і видали 2 альбоми:


"Dazzle Dreams" (2007)
"Go go go Disco Killers" (2009)
та 3 кліпи, планується скоро 4-ий.


На мою думку, хлопці стали відомими завдяки тому, що творять ту музику, яку хочуть творити і яка подобається в першу чергу їм самим, і, як наслідок вже й іншим слухачам. Також «Dazzle Dreams» є оригінальним завдяки тому, що серед репертуару переважають англомовні композиції, а також інші пісні, які виконуються по-українськи, містять багато англійської лексики.


Але особисто мені не вистачає у музиці гурту рокових ритмів, композицій, бо тут переважають танцювальні. Вважаю, що на це треба звернути увагу і творити хлопцям важчу музику, яка би в поєднанні з денс-ритмами звучала просто чудово.


Я вважаю, що гурт є дуже прогресивним, своєрідним, не схожим до інших, він і надалі буде завойовувати все більшу прихильність слухачів, завдяки чому буде серед еліт в українському шоу-бізнесі.


About this entry


2 коментарів:

  1. Анонім 14 червня 2009 р. о 22:30

    повага інше словами не передати,люблю вас

     
  2. Ігор 15 червня 2009 р. о 00:30

    дякую за теплі слова) але я люблю конструктивну критику, а то ще перехвалите...))